Diensten

Een certificaat halen, behouden of onderhouden? Wil je de kwaliteit van jullie producten of dienstverlening structureel verbeteren? Of wil je juist de veiligheidssituatie en gezondheid van je medewerkers verbeteren? Of is het juist een toekomstige opdrachtgever die om een bepaald certificaat vraagt? Neem contact op voor mijn deskundig advies op het gebied van certificering.

 • Certificaat behalen

  Ben jij die ondernemer die opdrachten en omzet misloopt, doordat je het gevraagde certificaat niet kan voorleggen aan je toekomstige opdrachtgever?

  Een ISO 9001, ISO 27001, NEN 7510 of AVG certificaat kan nodig zijn voor een potentiele opdrachtgever om een klus te mogen uitvoeren. Voor het halen van zo'n certificaat is vaak het opzetten van een handboek, of een digitaal managementsysteem, nodig, waarin alle processen van de organisatie zijn beschreven en nagedacht is over risico's en kansen. Hiermee is het tevens een handig naslagwerk bij het inwerken van nieuwe medewerkers.

  Samen met jou en jouw team zet ik een digitaal managementsysteem op. Dit systeem beschrijft hoe jouw bedrijf én jouw mensen werken. Ook worden alle eisen uit de norm erin verwerkt, zodat jullie klaar zijn voor de certificering.

  Ik ondersteun je bij het onderhoud, door gezamenlijk constateringen om te buigen naar verbeteringen en te werken naar succesvolle audits. Het resultaat is een managementsysteem met toegevoegde waarde dat leidt tot meer efficiency, grotere klanttevredenheid, hogere omzet en leeft onder het personeel.

  Neem contact op

 • Certificaat onderhouden

  Je wilt gedurende het jaar up-to-date informatie uit het managementsysteem halen. Hiermee kun je tijdig sturen op veranderende klantwensen en ben je stressvrij voorbereid op de jaarlijkse externe audit.

  Je hebt reeds een gecertificeerd managementsysteem (bijvoorbeeld voor de ISO 9001 kwaliteitsnorm of de ISO 27001 beveiligingsnorm), maar het jaarlijkse onderhoud vormt een grote uitdaging, omdat het je ontbreekt aan kennis of tijd.

  Zie jij je interne audits ook als een verplichting die horen bij jullie certificaat. Ik kan helpen door deze uit te voeren, waarbij we ons gezamenlijk richten op aandacht vragende risicovolle processen. Zodoende leveren de audits kansen op om te verbeteren, met een effectievere werkwijze, verhoogt de klanttevredenheid en daarmee de omzet.

  Kies dan voor mijn maandelijkse ondersteuning. Ik kom periodiek bij je langs en neem je het werk uit handen.

  Zo kan ik:

  • via interne audits knelpunten beetpakken
  • gewijzigde wet- en regelgeving updaten
  • transities voor nieuwe normering uitvoeren
  • bedrijfsprocessen toetsen aan de actualiteit

  Hiermee ben je voorbereid voor het komende bezoek van de externe audit en profiteer je van up-to-date managementinfo.

  Neem contact op